Erdoğan'dan Gandi'ye hodri meydan!

  • Ana Sayfa
  • Erdoğan'dan Gandi'ye hodri meydan!
Erdoğan'dan Gandi'ye hodri meydan!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, pazar gününü Bitlis'te geçirdi. Erdoğan'ın hedefinde ise muhalefet partileri vardı. Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Pazar gününü Bitlis'te geçiren Başbakan Recep Erdoğan'ın hedefinde dün kurultay heyecanının yaşandığı CHP ve lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Kılıçdaroğlu'nun 'geliri olmayana maaş bağlayacağım' sözlerini anımsatan Erdoğan, 'Belediye başkanların ne yapıyor? Bu vaadini gerçekleştirde görelim" de seo company di.

Başbakan Erdoğan Bitlis gezisi sırasında sabahın erken saatlerinde Bitlis'teki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Öğleden sonra ise Bitlis'teki yatırımların toplu açılış töreninde vatandaşlara seslendi. Sabah ki toplantıda isim vermeden BDP'ye çatan Erdoğan'ın öğlenden sonra hedefinde ise CHP lideri Kılıçdaroğlu ile öğrencilerin yumurtalı eylemleri vardı.

OMLET YAP!

Cumhuriyet Meydanı'nda konuşan Erdoğan, eylemlere katılan öğrencilerin sayısının Türkiye genelinde bini geçmediğini belirterek, polise sahip çıktığını yineledi:

"Bu taşları atanların, molotof atanların sayısı Türkiye'de bini geçmez. Ben polisimin sabırlı, tahammül eden tavrına sonuna kadar sahip çıkıyorum. Bunlar rektörlerin toplantısına katılacaklarmış. Bizim kültürümüzde davetli olunlayan yere gidilmez. Biz rektörlerle üniversitelerin sorunlarını konuşuyoruz. Onlar dışarıda yumurta atıyor. O kadar fazla yumurtan varsa git fakir fukaraya dağıt. Omlet yap! Bunların yandaş medyası öğrenciler üzerinden bize saldırıyorlar. Biz de öğrenci olduk ama molotof atmadık, kasatura sallamadık. Bunlara sahip çıkan CHP'nin milletvekileri Silivri Cezaevi'nin önünden ayrılmıyor. Bunların aydın dedikleri karanlık işlere karışmak zannıyla içerdeler. Bizler çetelere, mafyaya, hukuksuzluğa dur dedik."



Kategori : POLİTİKA