Bu gazetelerin hangisi doğruyu söylüyor?

  • Ana Sayfa
  • Bu gazetelerin hangisi doğruyu söylüyor?
Bu gazetelerin hangisi doğruyu söylüyor?
İki gazete Süheyl Batum ile Gürsel Tekin arasında kriz çıktığını iddia ederken Hürriyet ise tam tersi bir habere yer verdi. Abone ol

Hangi gazete doğru söylüyor. Taraf ve Yeni Şafak CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum ile Gürsel Tekin arasında kriz yaşandığını iddia ederken Hürriyet ise taban tabana zıt bir haberi sayfalarına yansıttı.

Taraf'tan Melih Altınok'un özel haberine göre bazı delegelerin seçim sonuçlarına itirazda georgia seo bulunduklarını öğrenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti kurmaylarını sert bir şekilde eleştirildiği belirtiliyor. Edinilen bilgilere göre Kılıçdaroğlu'nun "Niçin dikkat etmiyorsunuz, başımızı ağrıtıyorsunuz?" şeklindeki tepkisine karşı partinin sözcüsü ve Genel Sekreteri Süheyl Batum"Hukuk gereğini yapar, biz hata yapmadık" dedi.

GÜRSEL TEKİN: NE DEMEK GEREĞİNİ YAPAR?

İddialara göre Genel Sekreter'in bu sözleri üzerine PM, listesine son sırıdan giren Gürsel Tekin, "Ne demek hukuk gereğini yapar. Senin amacın ne?" diyerek Batum'un üzerine yürüdü. Tekin ve Batum'un yumruklaşmanın eşiğine kadar sertleştikleri iddia ediliyor...

YENİ ŞAFAK'IN İDDİASI: CHP İKİ KUTUPLU

Yeni Şafak muhabiri Yusuf Çelebi ise bugünkü haberinde şu iddialara yer verdi:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in görevden aldığı eski CHP Gençlik Kolları Başkanı Umut Tunç ve 20 arkadaşının sandık kurulu başkanlığına yaptıkları yüzde 25'lik kadın kotası itirazı Çankaya İlçe Seçim Kurulu'nca reddedildi. Tunç ve arkadaşlarının kurultay salonunda çala kalem yazdıkları dört satırlık dilekçenin itiraz edilmesinin son derece normal olduğunu belirten CHP'li hukukçular, yasal süresi içinde belgeleri ile birlikte itirazların yapılacağını açıkladılar.

HEP YÜKSELEN TEK İSİM



Kategori : POLİTİKA