Bakan Atalay'dan inanılmaz sözler

  • Ana Sayfa
  • Bakan Atalay'dan inanılmaz sözler
Bakan Atalay'dan inanılmaz sözler
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Kanal 7'de yayımlanan "Başkent Kulisi" adlı programda, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.Abone olİçişleri Bakanı Beşir Atalay, Kanal 7'de yayımlanan "Başkent Kulisi" adlı programda, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Son aylarda üniversitelerde, belirli kesimlerde öğrencileri hareketlendirmek isteyenlerin var olduğunu belirte massachusetts seo n Atalay, bunu bildiklerini ve tespit ettiklerini kaydetti.

Atalay konuyu değerlendirirken öyle cümleler kurdu, öyle iddialarda bulundu ki ekran başındakiler adeta dondu kaldı. Atalay'a göre bazı öğrenciler kamera görünce kendini polislerin ayağının dibine atıyor ve suçu polisin üzerine yıkıyor!

Atalay, olayların başlangıç itibari ile nasıl geliştiğini şöyle anlattı:

"Bunlar çok küçük oranlarda olan biraz daha uç diyebileceğimiz ama genelde biraz daha ulusalcı kesim içerisinde toplananlar. İstanbul'daki rektörler toplantısında da 6 ayrı grup öğrenci vardı. Bunların geldikleri noktalar belirli. Bunların 4 tanesi polisin de korumasıyla geldiler.Açıklamalarını yaptılar, mesajlarını verdiler ve gittiler ama 2 grup var ki bunların birisi Ankara ve Eskişehir'den gelenler bir de İstanbul'un içerisinden bir grup var, bunlar dağılmak istemediler, oraya girmek istediler. Olayları ben ekrandan seyrettim, o gün çekilenleri seyrettim. İlk defa polisin üzerine getirdikleri bayrakların sopalarıyla saldıran, vuran, hatta 3 polisi yaralayan öğrenciler..."



Kategori : POLİTİKA