'Kürtçe küfürlü şaka' kanlı bitti

  • Ana Sayfa
  • 'Kürtçe küfürlü şaka' kanlı bitti
'Kürtçe küfürlü şaka' kanlı bitti
Öğrendiği şakayı karşı tarafa ileten kişi bakın nasıl bir olayın yaşanmasına neden oldu.Abone ol

BURSA’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde bir restoranın mutfağında çalışan kadının, aşçının kendisine ‘Gel’ anlamına geldiğini söyleyerek öğrettiği Kürtçe küfürü bulaşıkçıya söylemesi bıçaklı kavgaya neden oldu. Bulaşıkçı tarafından bıçakla yaralanan aşç ohio seo ı 30 yaşındaki Yurdalan Şahan hastaneye kaldırılırken, bulaşıkçı 49 yaşındaki Ziyettin Çağlar gözaltına alındı.

Çalı Mahallesi’ndeki bir restoranda aşçı olarak çalışan Yurdalan Şahan, yardımcısı 30 yaşındaki Feride B.’ye şaka olsun diye, ‘Gel’ demek anlamına geldiğini söylediği Kürtçe küfür kelimesini öğretti. Kürtçe kelimenin ‘gel’ demek olduğunu sanan Feride B., bu kelimeyi aynı restoranda bulaşıkçı olarak çalışan Ziyettin Çağlar’a söyledi.

Kürtçe küfrü duyan Ziyettin Çağlar, Feride B.’ye ‘Bu kelimeyi sana kim öğretti?’ diye sordu. Feride B.'nin, Yurdalan Şahan'ın öğrettiğini söylemesi üzerine Ziyettin Çağlar bu kez Yurdalan Şahan ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ziyettin Çağlar eline geçirdiği bıçakla aşçı Yurdalan Şahan'ı göğsünden ve kalçasından bıçakladı. Yurdalan Şahan, çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ziyettin Çağlar polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmaya başlandı.



Kategori : GÜNCEL