Arda Turan'ı Yıldırım çarptı!

  • Ana Sayfa
  • Arda Turan'ı Yıldırım çarptı!
Arda Turan'ı Yıldırım çarptı!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ile bir açılışta karşılaştı.Abone ol

İzinsiz bir açılışa katılan milli oyuncuya Fenerbahçe Başkanı Yıldırım’ın,” Ulan Arda sen de mi buradasın?” demesi ortalığı karıştırdı.

Aziz Yıldırım, daha önce Galatasaray Başkanı Adnan Polat’tan transferi için izin istediği sarı-kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan ile dün bir restoranın açılışında biraraya geldi. Arda ile tokalaşan ve bir süre sohbet eden Yıldırım, yıldız futbolcuya “Ulan Arda sen de mi buradasın” diye takıldı.

Arda ise “Açılışlardayız artık. Futbolu bıraktım” diyerek Yıldırım’a esprili oklahoma seo bir yanıt verdi. Arda’nın yönetimden izin almadan açılışa geldiği ve taraftarların yaşanan olaya büyük tepki gösterdiği, milli oyuncudan kaptanlığın alınmasını istedikleri bildirildi.

ADNAN POLAT DUYUNCA ÇOK SİNİRLENDİ.. ARDANIN KAPTANLIĞININ GERİ ALINMASI GÜNDEME GELDİ

Tüm bir sezonu onlarca sorun ve tartışma içinde yürüten Galatasaray'da yeni bir kavga daha patlak verdi.

Arda'nın gece kız arkadaşı Sinem Kobal ile gittiği restaurant açılışında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile karşılaşması ve bu karşılaşmada Yıldırım'ın, Arda'ya "Ulan Arda Sen de mi buradasın?" diye hitap etmesi sarı kırmızılı camiada yeni bir tartışma yarattı.

Arda'nın G.Saray Kaptanı olarak F.Bahçe Başkanı'nın bu sözlerine muhatap olması en başta başkan Adnan Polat ve yöneticileri üzdü. Olayı duyan başkan Polat'ın hem Arda'ya hem de başkan Aziz Yıldırım'a kızgın olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada "Arda'nın kaptanlığından memnunum. Bundan böyle Arda'yı magazin haberlerinde, açılış törenlerinde göremeyeceksiniz" diye konuşan başkan Adnan Polat'ın, G.Saray Kaptanı'nın yine bir restaurant açılışında magazin malzemesi olmasına çok sinirlendiği öğrenildi. G.Saraylı Yöneticilerin de Arda'nın yaşadığı bu olaydan üzüntü duydukları ve içlerinde bazılarının Arda'nın kaptanlığının alınması gerektiği görüşünü oldukları öğrenildi.

Ligin ilk yarısının büyük bir bölümünü sakatlığı yüzünden futbol oynamadan geçiren Arda Turan son olarak Konyaspor maçına götürülmemiş ve daha sonra yapılan açıklamada Arda'nın dinlendirilmesi amacıyla Konya'ya götürülmediği belirtilmişti. Ancak Konya'ya maça gitmeyen Arda'nın maç günü bir G.Saray üyesinin nikah törenine katıldığı ve nikah şahidi olduğu ortaya çıktı. Ardından Aziz Yıldırım ile karşılaştığı olay Arda'nın kaptanlığı hakkında yapılan tartışmaların yeniden ortaya çıkmasına neden oldu.



Kategori : GÜNCEL