Gösteriden servet kazanacak!

Gösteriden servet kazanacak!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz uzun bir aradan sonra oyunculuktan sahnelere terfi ederek seyircileri güldürmeye hazırlanıyor.Abone ol

Cem Yılmaz, şovlarıyla 10 Ocak'tan itibaren TİM Maslak'ta! Fiyatları 55 ile 98 lira arasında değişen biletlerin satışlarından  ünlü komedyen günlük 160 bin lira kazanacak.

Dokuz gösteri s fenomen onrası Yılmaz'ın cebine girecek para 1 milyon 440 bin lira civarında. Yani yaklaşık 1 milyon dolar.

SEZEN'İN MANKENİ AVŞAR KIZI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Sezen Aksu tarafından tasarlanan mücevherleri piyasaya çıkmadan Hülya Avşar kaptı! Avşar, göz kamaştırıcı takıları ilk kez ekranda tanıttı!

FİYATI 15 BİN DOLARA KADAR
Minik Serçe notalardan sonra altına hayat verdi! Üretimine başlanan ve fiyatları 15 bin dolara kadar çıkacak olan Sezen Aksu imzalı takıların lansmanını Hülya Avşar yaptı. Ünlü sanatçı, yakın dostu Aksu'nun altından tasarladığı kolye ve yüzükle ekrana çıktı.

ÖZEL DAVETLE TANITILACAK
Aksu'ya övgü yağdıran Avşar, "Bu yüzüğü Sezen'in parmağında görüp aldım. Hepsi çok özel parçalar. Ama siz bunları 10-15 gün sonra ancak görebileceksiniz" dedi. Aksu, hazırladığı koleksiyonu birkaç hafta içinde özel bir davetle tanıtacak.

YAMAN OKUR'DAN SÜRPRİZ DANS
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Kategori : MAGAZİN