Film gibi rehine eylemi kanlı bitti!

  • Ana Sayfa
  • Film gibi rehine eylemi kanlı bitti!
Film gibi rehine eylemi kanlı bitti!
İstanbul Avcılar'da alacaklısına borç senedini yırttıramayan bir şahıs kendini vurdu. Abone ol

Avcılar'da güvenlik sistemleri şirketi sahibi Telat K. (41), alacaklısını 3,5 saat rehin tuttuktan sonra kafasına sıktığı kurşunla intihar etti. Olayın ardından ambulansla önce Avcılar Devlet Hastanesin google reklam e kaldırılan Telat K, buradan sevk edildiği Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayet Büro Amirliği'nden Sorumlu Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Ali Kul'un verdiği bilgiye göre, güvenlik sistemleri işleriyle uğraşan ve bir süre önce piyasaya olan borçları nedeniyle iflas etmesi üzerine evine haciz gelen Telat K, alacaklılarından Salih D'nin (50) oturduğu Avcılar Gümüşpala Mahallesi Çapari Sokak'taki evine gitti.

Aşırı alkol aldığı öğrenilen Telat K, Salih D'ye sekiz senetten oluşan yaklaşık 60 bin TL'lik borcu yüzünden zor durumda olduğunu, eşi ve yakınlarının kendisiyle bu yüzden tartıştıklarını söyledi. Salih D. ise senetlerin avukatında olduğunu ve icraya başvurmadığını söyleyerek Telat K'yı sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada Salih D'nin eşi ve çocuğu da paniğe kapılarak üst kattaki komşularının evine kaçtı.



Kategori : GÜNCEL