iPad sahibi olanların dikkatine!

  • Ana Sayfa
  • iPad sahibi olanların dikkatine!
iPad sahibi olanların dikkatine!
İnternethaber, İnternetspor ve Gazeteoku artık iPad dünyasında. Şık tasarımı ve kolay kullanımı ile tiryakilik yaratacak. Abone ol

İNTERNETHABER.COM - İnternet dünyasında yeniliklerin öncülüğünü yapan İnternethaber yayın grubu iPad dünyasına adım attı.

iPad kullanıcıları artık haber için 'doğru adresi' bulmakta güçlük çekmeyeceksiniz. iPad'inize indireceğiniz  edisyonu ile günün tüm gelişmeleri nerede olursanız olun, ner south california seo eye giderseniz gidin elinizin altında olacak.

iPad'deki tasarımı şık ve yalın olan İnternethaber, kolay kullanımı ile dikkat çekiyor. Haberler fotoğraflarıyla birlikte iki ayrı alanda özetler halinde sunuluyor. Bu alanlar günün gelişmelerine 'çok kısa' sürede gözatmak isteyenler için ideal... Ayrıntılı haber okumak isteyenlerin ise o habere tıklaması yeterli.

BÜTÜN YAZARLAR İÇİN GAZETEOKU'YU İNDİRMENİZ
YETERLİ

Medya camiasındaki yazarların tamamını nerede okursunuz?
Gazeteoku'da değil mi?
Şimdi Gazeteoku'yu iPad'inizden de izleyebileceksiniz.
Mehmet Barlas ya da Engin Ardıç'ı okumak için Sabah'a gitmek zorunda kalmayacaksınız. Ahmet Hakan için Hürriyet'e tıklamanız gerekmeyecek.
Yazarların tamamı tek sayfada iPad'deki Gazeteoku sayesinde önünüze geliyor.

SPOR HABERLERİ BURDA OKUNUR

Spor medyasında sıkı takipçileri olan İnternetspor da artık iPad'de...
Puan durumu, son dakika haberler, futbol, basketbol, motor sporları İnternetspor ile önünüze geliyor. Günlük gelişmeler ve takımlarınızdan haberleri izlemek istiyorsanız internetspor'un iPad uygulamasını çok beğeneceksiniz.

İNDİRDİNİZ Mİ?

İnternethaber, Gazeteoku ve İnternetspor edisyonlarına Apple Store'un News yani haber bölümünden iPad'inize indirebilirsiniz.



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ