Sercan'ın babasından al haberi

Sercan'ın babasından al haberi
Transfer sezonunun en formda ismi Sercan Yıldırım devre arasında sürpriz yapabilir.Abone ol

Sercan Yıldırım'ın babası Kenan Yıldırım, oğlunun transfer haberleriyle ilgili "Transferde her an her şey değişebilir" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Sercan'ın babası Kenan Yıldırım, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada amazon ads , "Devre arasında Sercan için bir transfer sürprizi olabilir; neden olmasın şu sanda somut bir şey yok. Ama transferle ilgili gelişmeler olabiliyor. Sercan'ın 2012'ye kadar kulübüyle sözleşmesi devam ediyor. Bakalım neler olacak bunu hep birlikte göreceğiz. Transferde her an her şey değişebilir" dedi.

ASIL HEDEF AVRUPA AMA ÖNCESİNDE BİR BAŞKA TAKIM OLABİLİR

Sercan'ın şans buldukça daha iyi olduğunu ve Ertuğrul Sağlam'ın güvenini boşa çıkarmadığını belirten baba Yıldırım, "Sercan, bir iki sene sonra çok daha iyi olacak. Biz en çok Avrupa'yı düşünüyoruz. Ama bilemezsiniz, bazı takımlar basamak olur. Kulübe Avrupa takımlarından somut tekliflerin geldiğini duyuyoruz. Zaten teklifler önce kulübe gelmeli, görüşmelerin başlangıcı Bursaspor Kulübü olmalı" şeklinde konuştu.

IBRAHIMOVİC GİBİ OLACAK

Sercan'ı Zlatan Ibrahimovic'e benzettiğini belirten Kanan Yıldırım, "Şimdi biraz cılız; ama daha sonra daha iri ve güçlü olacak. Sercan Thiery Henry'i örnek alıyor. Ama Ibrahimovic gibi bir gelişme çizgisine sahip... Çok çalışıyor. İki sene içerisinde gerçek performasını gösterecek" diye konuştu. (Radyospor.com)



Kategori : GÜNCEL