Bursa yenilgisi Karşıyaka'yı karıştırdı

  • Ana Sayfa
  • Bursa yenilgisi Karşıyaka'yı karıştırdı
Bursa yenilgisi Karşıyaka'yı karıştırdı
Bursaspor yenilgisi Karşıyaka'yı karıştırdı. Taraftarlar belediye otobüsünü taşladı. Yönetimin ise bugün teknik direktörle yollarını ayırması bekleniyor.Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a 2-0 yenilen Karşıyaka'da futbol şubesinin, Teknik Dire utah seo ktör Kemal Kılıç ile bugün bir toplantı yapacağı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Bursaspor maçının ardından Teknik Direktör Kemal Kılıç ile bir toplantı yapmayı planlayan futbol şubesinin, bu toplantıyı bugüne ertelediği, toplantının ardından Kılıç ile yolların ayrılabileceği öğrenildi.

Öte yandan, Atatürk Stadı'nda oynanan Karşıyaka-Bursaspor maçının ardından bazı Karşıyakalı taraftarların bir belediye otobüsünün camını kırdığı, Halkapınar metro istasyonunda da taşkınlık yaptığı bildirildi.

Bu arada, Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki Apoel maçının ardından yaşanan olaylarda elinden yaralanan Pınar Karşıyaka'nın kondisyoneri Erdem Günak'ın elinde kırık veya çatlak olabileceği, kesin teşhisin yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL