Genç kadın bankacının sır ölümü

  • Ana Sayfa
  • Genç kadın bankacının sır ölümü
Genç kadın bankacının sır ölümü
ABD'de mesleğinin zirvesindeki 27 yaşındaki kadın bankacının intiharı konuşuluyor. Citigroup'taçalışan Fashano'nun ani ölümü arkadaşlarını şoke etti. Abone ol

Citigroup'ta analist olarak çalışan Fashano, son olarak binaya girerken güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Arkasında intihar notu bırakmayan Fashano'nun ani ölümü arkada otel reklam şlarını şok etti.

Citigroup'un tanıtım videolarından birinde sunum yapmak üzere seçilmiş güzel bankacı, boş zamanlarında yardım faaliyetleri için bağış kampanyalarının yürütülmesine yardım ediyordu. Polis, Fashano'nun depresyon tedavisi gördüğünü söylerken, arkadaşları genç kadını 'hayat dolu' diye niteledi.

2005 Georgetown Üniversitesi mezunu olan Fashano, Trump Palace'a 16 blok mesafede yaşıyordu. Genç kadının neden bu binaya girdiği henüz kesin olarak bilinmiyor. Binada oturanlardan biri Fashano'yu asansörde gördüğünü ve kendisine çatıya nasıl çıkabileceğini sorduğunu söyledi.

Genç kadının arkadaşı Michelle Javian New York Times'a, "Başarılı olmak için isteyebileceği her şeye sahipti, daima liderdi, her şeyi organize ederdi. Bir anda bir şeyler değişmiş gibi. Bir şey olmuş ve biz bilmiyoruz. Jessica, kocaman kalbiyle, meşhur kahkahasıyla ve yaşama isteğiyle güzel bir kızdı. Her şeye sahipti" diye konuştu. Citigroup'tan bir sözcü olayla ilgili 'derin üzüntü duyduklarını' belirtti.



Kategori : DÜNYA