Otobüs şoförüne biber gazı

Otobüs şoförüne biber gazı
64 yaşındaki sürücü Osman Göktaş, 6 kişilik gruptan bir ögrencinin gözüne sıktığı biber gazıyla hastanelik oldu.Abone olKayseri'de otobüsüne binen liseli öğrencileri bilet atmadıkları için uyaran 64 yaşındaki sürücü Osman Göktaş, 6 kişilik gruptan bir ögrencinin  gözüne sıktığı biber gazıyla hastanelik oldu.

Olay, Melikgazi İ google adwords lçesi Mimarsinan Çevreyolu üzerinde bulanan otobüs duraklarında dün meydana geldi. Mimarsinan hattına sefer yapan halk otobüsü sürücüsü Osman Göktaş,  otobüse biletsiz binmek isteyen lise öğrencilerini uyardı.

Şoförün otobüsten inmesini istediği öğrenciler, sürücünün gözlerine biber gazı sıkarak kaçtı. Gözleri yanan ve göremeyen talihsiz sürücü ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tedavi sonrası arkadaşlarının kolunda hastaneden taburcu edilen sürücü Osman Göktaş, "Öğrenciler bilet atmak istemeyince kendilerini uyardım. Otobüsten inerken, içlerinden biri yüzüme biber gazı sıktı. sonra hep birlikte kaçtılar. Ne sıktıklarını tam göremedim.Ama sonrasında gözüm çok acıdı, göremez oldum" dedi.

Kayseri Halk Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Niyazi Uslu, arkadaşlarının başına gelen olayın daha öncede yaşandığını belirtti. Uslu,biber gazını sıkan öğrencilerin yakalanması için şikayetçi olacaklarını söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Kategori : GÜNCEL