CNN Türk ekranlarında gergin dakikalar

  • Ana Sayfa
  • CNN Türk ekranlarında gergin dakikalar
CNN Türk ekranlarında gergin dakikalar
CNN Türk'te Ayşenur Arslan'ın hazırlayıp sunduğu, Medya Mahallesi programının bu gün yayınlanan bölümü çok gerilimli geçti.Abone ol

CNN Türk'te Ayşenur Arslan'ın hazırlayıp sunduğu, Medya Mahallesi programının bu gün yayınlanan bölümü çok gerilimli geçti. Arslan'ın Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu'nu konuk ettiği program, önce oldukça sakin başladı.

H north california seo asan Cemal'in yazısıyla ilgili Arslan'ın yaptığı yoruma Bayramoğlu'nun verdiği tepki tartışmanın fitilini ateşledi.  Arslan'ın soruları karşısında sinirlendiği görülen Bayramoğlu'nun cevaplarıyla stüdyoda tansiyon iyice yükseldi.

sitesinde her alan habere göre Bayramoğlu, kendisine sorulan soruların yönlendirme içerdiğini ileri sürdü ve Ayşenur Arslan'ın sorularını ciddi bir şekilde eleştirdi. Ayşenur Arslan kendisinin verdiği cevaplarının da giderek sertleşmesi sonrasında gerginliği azaltmak için başka konuları ele aldı.

HAKİKATEN BEKLEMİYORDUM

Yeni Şafak'ın "BDP tahammül sınırını zorluyor" manşetini soran Arslan'a Bayramoğlu'nun "Yeni Şafak yayın yönetmenine soracaksın bana değil. Ben sana Aydın Doğan'ın şusuyla busuyla sorular sorayım mı? Böyle bir şey olabilir mi?" diye cevap verdi.

Arslan "Böyle tepki vereceğini hakikaten beklemiyordum. Yeni Şafak'ın manşetini kime soracağım Allah aşkına" diye karşılık verdi.

Programın sonunda ise Bayramoğlu, "programda biraz gerginliğe yol açtıysam özür dilerim" diyerek Arslan'ın gönlünü aldı.



Kategori : GÜNCEL