Rum polisinden inanılmaz sözler!

  • Ana Sayfa
  • Rum polisinden inanılmaz sözler!
Rum polisinden inanılmaz sözler!
Kıbrıs Rum Kesimi'nde dehşeti yaşayan Pınar Karşıyaka basketbol takımı yurda döndü.Abone ol

FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası (G) Grubu'nda dün akşam Kıbrıs Rum Kesimi'nde Apoel ile yaptığı maçın ardından saldırıya uğrayan Pınar Karşıyaka, İzmir'e döndü. Basketbol takımından Burak'ın Rum polisinin kendilerine söylediği sözler inanılır gibi değil:

"Bugün sizi burada koruyorum yarın ailemin, kapımın önüne gelecekler ve neden sizi koruduğumu bana sora google ads uzmanı caklar, bunun hesabını vermek zorundayım."

GÖRÜNTÜLER MONTAJSIZ YAYINLANSIN

Rum kesiminin en ağır şekilde cezalandırılmasını isteyen Bağış, Rum yönetimi televizyonuna, maçta meydana gelen olayların görüntülerini, montajsız olarak dünya kamuoyuna sunma çağrısı yaptı.

Saldırıya uğrayan basketbolcuların anlattıkları yaşanan dehşetin boyutlarını gözler önüne seriyor. Pınar Karşıyakalı Burak, NTV canlı yayınında yaşadıklarını anlattı:



SALONDAN ÇIKMAMIZ SAATLERİMİZİ ALDI

"Bizim için çok şaşırtıcı oldu. Maçın başlama saatine kadar ve maç esnasında bir problem yoktu, gayet centilmence devam ediyordu. Ancak maçtan sonra çok organize olmuş şekilde taşlarla, paralarla saldırdılar. Sürekli çirkin ve küfürlü tezahürat vardı Türklere ve Atatürk'e karşı. Zaten güvenlik veya polis koruması yoktu. Salondan çıkmamız saatlerimizi aldı, soyunma odasına da gidemedik çünkü maskeli eli coplu insanlar kapıları tutmuşlar. Bir şekilde çok şükür buraya döndük.

RUM POLİSİNDEN ŞOK EDİCİ SÖZLER

Can güvenliği sorunumuz oldu. Kıbrıs polisinin sorumluluğu alması gerekiyordu ancak böyle bir şey görmedik. Salona büyük kalıplar halinde taşlar sokulmuş. Rum polisin söylediğini ben direkt söyleyeyim: Bugün sizi burada koruyorum yarın ailemin, kapımın önüne gelecekler ve neden sizi koruduğumu bana soracaklar, bunun hesabını vermek zorundayım."



Kategori : GÜNCEL