Yandaş medya bu kez hükümete çaktı!

  • Ana Sayfa
  • Yandaş medya bu kez hükümete çaktı!
Yandaş medya bu kez hükümete çaktı!
AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva Çalışma Bakanlığı'nı topa tuttuAbone ol

İNTERNETHABER- Meclis'te bütçe görüşmeleri devam ederken özürlülerle ilgili bir tasarı AK Partili Lokman Ayva'yla Çalışma Bakanı'nı karşı karşıya getirdi. Olaya medyada çıkan asılsız haberler de eklenince Lokman Ayva hem bakanlığı he oklahoma seo m de yanlış haber yapan basın kuruluşlarını topa tuttu. Yandaş olarak nitelenen Sabah gazetesi de AK Partili vekilin yanında olarak hükümete yüklendi.

HANGİSİ YANDAŞ BELLİ DEĞİL!

Çalışma Bakanlığı'nın hazırladığı Torba Kanunu'nun 63. maddesi "yandaş medya" kavramında kargaşaya yol açtı. Hükümet yanlısı yayınlar yaptığı söylenen Sabah ve Takvim gazeteleri haberleriyle hükümete yüklenirken, Doğan grubu gazeteleri hükümet lehine haber yaptı. Farklı gazetelerden haberi okuyanların kafalarında ise "kim yandaş" soruları belirdi.

Çalışma Bakanlığının Sabah gazetesinde haber "Engelli gözden ırak olsun tasarısı" başlığıyla verildi. Haberde bu tasarının engelliler için daha düşük ücretle çalıştırılabilecekleri bir şirkete gönderilemelerinin kapısını araladığına dikkat çekiliyor. Radikal ve Dünya gazetelerinde ise özürlülerle ilgili bu tasarıda bir ara formül bulunduğu yazıyor. Oysa konuyla ilgili bir ara formül bulunmadı.



Kategori : POLİTİKA