Yayın dünyasında yeni bir yayınevi

  • Ana Sayfa
  • Yayın dünyasında yeni bir yayınevi
Yayın dünyasında yeni bir yayınevi
2006'dan beri hazırlıkları süren Sayfa6, ilk 3 kitabıyla Şubat ayında yayın dünyasına giriyor. Abone ol

Sabah gazetesi kitap yazarı Elif Tanrıyar, yeni yayınevini köşesinde böyle tanıttı:

Yılın bu son günlerinde güzel haberler peşi sıra geliyor. Beni de en çok heyecanlandıranlardan biri, yeni bir yayınevi.

Adı Sayfa6. 2006'dan beri hazırlıkları süren bu yayınevine dair yayınevi yetkilileri, georgia seo "Klasikleri, çok satanları, az satan ama derinden etkileyenleri, popülerleri, modernleri, eskileri, yenileri, korkutanları, heyecanlandıranları, aşkı, hüznü, polisiyeyi; yaşama ve hayale dair en iyi hikâyeleri Sayfa6 logosu altında okurla buluşturuyoruz" diyor. İlk kitapları Bir Fahişenin Anıları (Francesca Petrizzo), İ'la (Teoman Ergül) ve bir Dean Koontz romanı olan Ay Işığı'nda, şubatta raflarda olacak.






Bir Fahişenin Anıları

On dokuz yaşındaki yazarın çarpıcı çıkış romanı

“...Benim için zar atıyorlardı. On iki yaşındaydım. İri yarı olan küfrederek kayalığın kenarına doğru ilerledi ve durup denize işedi. Diğeri ise dudaklarında o her zamanki güven verici ve babacan gülümsemesiyle bana yaklaştı. Bir eli yanağımı okşamak için uzandı. “Korkma...” dedi. Korkudan uzak bir öfkeyle o eli ısırdım; artık korku, yüreğimin derinliklerine gömdüğüm bir paçavradan başka bir şey değildi. Bakışları değişti, babacanlık yerini öfkeye bıraktı.”
Uğruna savaşlar yapılan, halkları birbirine düşüren kadın olarak yazdı tarih Helen’i. Oysa o sadece bir insandı. Ama taştan yapılmış bir insan. Bir Fahişenin Anıları Helen’in hikâyesini kendi ağzından epik bir dille anlatan usta işi bir roman.



Kategori : MAGAZİN