Gandi yolsuzluk iddialarını unutmadı!

  • Ana Sayfa
  • Gandi yolsuzluk iddialarını unutmadı!
Gandi yolsuzluk iddialarını unutmadı!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kayseri'deki yolsuzluk iddialarını unutmadı. İddiaları araştırmayan hükümete ise sert çıktı.Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri'deki yolsuzluk çetesi iddialarını unutmadı. İddiaları araştırmayan hükümete ise sert çıktı.

CHP Genel Başkan ersağ üye ol ı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkındaki soruşturmalar nedeniyle daha önce İçişleri Bakanlığı'nın görevden aldığı CHP'li Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'yı, görevine iade edilmesinden dolayı kutladı. Kılıçdaroğlu, "Bakanlığın Didim'de soruşturmanın selametini düşünürken Kayseri Anakent Belediye Başkanı'nın da adından bahsedilen ve başta rüşvet olmak üzere, yolsuzluk üstüne yolsuzluk iddiasıyla dolu dosyayı görmezden gelmesi ve bu dosyayla ilgili olarak soruşturmanın selametini düşünmemesi çok anlamlı ve ibret vericidir" dedi.

GANDİ'DEN HALKÇI MESAJ

Açıklamasında, görevine iade edilen Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'yı kutlayan Kılıçdaroğlu, CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur'a da "CHP'liler olarak belediyelerimizle birlikte halkçı belediyeciliğin de, halka hizmetin ne olduğunu göstermeye devam edeceğiz" mesajını gönderdi.



Kategori : POLİTİKA