Erbakan veliahtını ilan etti

Erbakan veliahtını ilan etti
Erbakan, Osmanlıda babadan oğula geçen tahtın cihana saadet getirdiği vurgusunu yaparak Fatih Erbakan'ın yolunu açtı.Abone ol

Necmettin Erbakan, partisinin başına geçmesine kesin gözüyle bakılan oğlu Fatih Erbakan'ın eğitimini elektrik elektronik üzerine yaptığını, doktorasını kalite yönetimi konusunda yaparak ke kansas seo ndisini yetiştirdiğini anlatarak şöyle bir yorum yaptı:

"Babaları siyasetçi diye çocuklara siyaset yasaklanamaz. Osmanlı'da da babadan oğula (padişahlık) geçti. Ne oldu? Cihana saadet getirdiler."

28 ŞUBAT'A İLGİNÇ YAKLAŞIM

SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan, haftalık Aksiyon Dergisi'ne ilginç açıklamalar yaptı. Erbakan, röportajda 28 Şubat'ın fırtınalı günlerine değindi. Erbakan, "Türkiye'nin aslına dönmesini önlemek için ne yapmak lazım? Amerika 18 maddelik bir rapor hazırlıyor, 28 Şubat'ta askerler bunu kendi raporları gibi getirdiler. MGK toplantısında 5 saat biri bıraktı, biri aldı, en aktifi Güven Erkaya idi. Aczimendileri gösteriyorlar, 'Görüyorsunuz' diyorlar. "Ne görüyorsunuz? Hepsi sizin oyununuz" derken, "Bunu söylediniz mi?" sorusuna, "Söyleyemedim. Her şey söylenmiyor. Çiller, Akşener hiç seslerini çıkartmadılar" karşılığını verdi.

Erbakan'ın "Demirel neredeydi?" sorusuna yanıtı ise şöyle oldu:



Kategori : POLİTİKA