Aykut Kocaman'a rest çekti

Aykut Kocaman'a rest çekti
Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın, "Yapamayacağımı anladığım anda durmam" diyen Kocaman'a rest çektiği öğrenildi.Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını Sivasspor galibiyetiyle noktalayan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bucaspor mağlubiyetiyle yeniden tartışma ortamına girerken, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın bı sağlık seo rakma işareti vermesi, Başkan Aziz Yıldırım'ı öfkelendirdi.

Başkan Yıldırım'ın, Kocaman'a görevini bırakmayı asla aklından geçirmemesini söylerken, "Bu takımı sen yaptın, başarıyı da yine sen yakalayacaksın" diyerek telkinde bulunduğu belirlendi. Bu sezon başında göreve getirilen ve transferde özel yetkilerle donatılan Aykut Kocaman'ın son dönemdeki başarısız neticelerin ardından istifası gündeme gelmişti.

'Ayrılığı aklından çıkar'

Sarı-lacivertli teknik adam, "Görev yapamayacağımı anladığım anda durmam" diyerek gelecekten umutlu olduğunu ortaya koyarken, başarısızlık halinde istifa edebileceğinin işaretlerini vermişti.

Teknik patron Aykut Kocaman'ın son günlerde sık sık bu söylemini tekrarlaması üzerine harekete geçen Başkan Aziz Yıldırım, genç hocadan şampiyonluk için çabalamasını istedi.
Başkan Yıldırım'ın, ayrılık düşüncesini aklından çıkarması için uyardığı Aykut Kocaman'a, yaptığı konuşmayla moral vermeye çalıştığı da vurgulandı.



Kategori : GÜNCEL