Ölüm onu öğrencilerinden ayırdı

  • Ana Sayfa
  • Ölüm onu öğrencilerinden ayırdı
Ölüm onu öğrencilerinden ayırdı
Dans kursunda tanıştığı arkadaşının motosikleti ile gezmeye çıkan talihsiz öğretmen trafik kazasında yaşamını yitirdi.Abone ol

Geçen Eylül ayında öğretmen olarak Yalova'ya atanmıştı Fatma Karakaya.  Bir süre önce kayıt olduğu dans kursunda tanıştığı arkadaşı Özgür Deniz Erdoğan'ın motosikleti ile gezmeye çıktı. Talihsiz öğretmen  ve arkadaşı kamyona çarpan motosiklet yerel seo çalışması te hayatlarını kaybettiler.



Yalova’da meydana gelen trafik kazasında, kamyona çarpan motosiklette yaşamlarını yitiren Özgür Deniz Erdoğan (30) ile Edebiyat Öğretmeni Fatma Karakaya (23) gözyaşları arasında ayrı ayrı yerlerde toprağa verildi.

Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi’nde yaşayan Fatma Karakaya, geçen Eylül ayında Yalova Denizcilik Anadolu Endüstri Meslek Lisesi’ne Edebiyat Öğretmeni olarak atandı. Çok sevdiği öğretmenlik görevine devam eden Fatma Karakaya, bir süre önce kayıt olduğu dans kursunda, Aksa’da işçi olarak çalışan Özgür Deniz Erdoğan ile tanıştı. Özgür Deniz Erdoğan arkadaşı Fatma Karakaya'yı arkasına alarak 77 DV 44 plakalı motosikleti ile gezmek için Bursa’ya geldi. Bir süre gezip dönüşe geçen Özgür Deniz Erdoğan’ın kullandığı motosiklet, Kirazlı Köyü yakınlarında aşırı hız nedeniyle Davut Parlak (42) yönetimindeki 77 DK 970 plakalı kamyona yandan çarptı. Kazada, kamyonun kasası ile çamurluğu arasına sıkışan Özgür Deniz Erdoğan ile Fatma Karakaya olay yerinde öldü. Talihsiz gençlerin kamyonun kasası ile çamurluğu arasına sıkışan cesetleri güçlükle çıkartıldı.



Kategori : GÜNCEL