Ünlü isimler bu partide buluştu

  • Ana Sayfa
  • Ünlü isimler bu partide buluştu
Ünlü isimler bu partide buluştu
Yeni yıla az bir süre kala ünlü isimler verilen partide buluştu. Peki kimler nasıl katıldı ve gecede neler yaşandı?Abone ol

Show TV'nin İç Yapımlar ekibi, önceki gün verilen yeni yıl partisinde  buluştu. Çok sayıda ünlünün katıldığı partide Nuran Sultan yaptığı göbek şovuyla büyük alkış topladı.

ÇİFTE KUTLAMA
Partiye yalnız katılan Ebru Şallı, bir ara 'merhaba' de greek turist seo mek için Seda Sayan ve Fatih Ürek'in masasına gitti. Şallı'yı öpmek için ayağa kalkan Ürek, önündeki şarabı Seda Sayan'ın üstüne döktü. Eski dansçı Burçin Orhon ise, geceye eşi Süheyl Uygur'la katıldı. Orhon, evliliklerinin 15'inci yıldönümüne denk gelen gecede eşine sürpriz yaparak pasta kesti.

VE ÜNLÜ ÇİFT YİNE AYRILDI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Bir ayrılıp bir barışan çift Demet Akalın ile Önder Bekensir, yeniden ayrılık kararı aldı.

İşte Önder Bekensir'in yaptığı ayrılık açıklaması:

"Kamuoyunun bilgisi dahilinde olan ve Sn. Demet Akalın ile sürdürmekte olduğumuz birlikteliğimizi karşılıklı hoşgörü ve anlayış sınırları içinde,konuşurak sona erdirmiş bulunmaktayız. Sizlerle paylaştığım ve birince ağızdan yaptığım bu basın açıklaması doğrultusunda, sizlerden de tarafların medeni ölçüler dahilinde almış olduğu bu karara ilişkin olarak, ücüncü kişi ve kurumlara veya çeşitli söylentilere dayalı haberler yapmamanızı, bu tür bilgilere itibar etmemenizi rica eder, saygılarımı sunarım."

O DA TİWİTTER'DE TANITIM YAPANLARDAN
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Kategori : MAGAZİN