Çelik'e göre MHP'yi BDP kurtaracak

  • Ana Sayfa
  • Çelik'e göre MHP'yi BDP kurtaracak
Çelik'e göre MHP'yi BDP kurtaracak
Kürtçe ve Türkçe'yi halıya benzeten Hüseyin Çelik'ten uyarı geldi: "Kimse desenleri parçalamaya kalkmasın"Abone olAK Parti ve BDP arasındaki söz düellosu sürüyor! Erdoğan'ın "iki dil ve özerklik" tartışmalarıyla ilgili sert çıkışına, BDP lideri Demirtaş'tan aynı sertlikte cevap geldi. Dem kentucky seo irtaş'ın "Başbakan Allah'a şirk koşuyor" sözlerine cevap veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Demirtaş'ın sözlerini şık bulmadı, bu tartışmaları MHP'yi barajdan çıkarma çabaları olarak nitelendirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti MYK Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Çelik, BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 'Başbakan Erdoğan'ın Allah'a şirk koştuğu' yönündeki açıklamasına ilişkin bir soru üzerine şöyle konuştu:

"Bu söylenen sözler kesinlikle şık olmamıştır, yerine oturmamıştır, kaba düşmüştür. Sayın Başbakanımız vahdetin de, tevhidin de, şirkin de ne olduğunu herhalde en iyi bilenlerden birisidir. Eğer şu kastediliyorsa; insanlar farklı farklı kavimler olarak yaratılmıştır. Sayın Başbakan dünkü konuşmasında bunu çok açık, net vurguladı."

Kategori : POLİTİKA