Erdoğan'ı ABD'ye fişleyen Koru mu?

  • Ana Sayfa
  • Erdoğan'ı ABD'ye fişleyen Koru mu?
Erdoğan'ı ABD'ye fişleyen Koru mu?
Umur Talu, Koru ile Yeni Şafak ayrılığının perde arkasında Wikileaks belgeleri olduğunu iddia etti.Abone olUmur Talu'dan Fehmi Koru'nun Yeni Şafak'tan ayrılışıyla ilgili bomba iddia! Talu'ya göre Koru, Erdoğan-Gül kavgasının kurbanı oldu. Talu, Wikileaks belgelerinde Erdoğan ile Gü multi language seo l arasındaki farkları anlatan gazetecinin Koru olduğu iddiasında! İşte o ilginç sözler;

Gazeteci Umur Talu, Habertürk'ten Balçiçek İlter'in konuğu oldu. Fehmi Koru ile Yeni Şafak gazetesi ayrılığını değerlendiren Talu, ünlü gazeteciyi yol ayrımına getiren süreçle ilgili oldukça ilginç iddialar ortaya attı.

"KORU, ERDOĞAN-GÜL ÇATIŞMASININ KURBANI OLDU"

Canlı yayında Koru'nun gazetesinden ayrılma sürecini değerlendiren Talu, Wikileaks belgelerini işaret etti, belgelerdeki Ankara hesaplaşmalarını anlattı. Koru'yu gazetesiyle ayrılık noktasına getiren sürecin Wikileaks belgelerinde yer alan iddialar olduğunu söyleyen Talu, AK Parti içerisinde var olduğu iddia edilen Erdoğan-Gül çatışmasına değindi. Koru'nun bu çatışmanın kurbanı olduğunu söyleyen Talu, AK Partililerin bu gerçeği kabullenmeleri gerektiğini ileri sürdü.

Kategori : GÜNCEL