Diyanet'te 'Görmez' kadrolaşması mı?

  • Ana Sayfa
  • Diyanet'te 'Görmez' kadrolaşması mı?
Diyanet'te 'Görmez' kadrolaşması mı?
Diyanet İşleri Başkanlığı'na atandıktan sonra kurumdaki taşları yerinden oynatan Prof. Dr. Mehmet Görmez üç başkan yardımcısı ile de yollarını ayırıyor.Abone ol

Diyanet'te Vakıf Kadın Kolları Başkanı'nın görevden alınması, ardından Yönetim Kurulu'nun toplu istifası ile b hipnoz aşlayan depremin şiddeti artıyor. Ali Bardakoğlu'ndan görevi devralan Prof. Dr. Mehmet Görmez, Diyanet'te 3 başkan yardımcısıyla de yollarını ayırıyor. Görmez, Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz ve Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Dr. Ekrem Keleş'i başkan yardımcılığına getirmek için harekete geçti.

ESKİLERLE YOLLARINI AYIRIYOR

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, yeni teşkilat yasası nedeniyle 3'e düşen başkan yardımcılıklarına Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Dr. Ekrem Keleş'i getirmek için düğmeye bastı. Görmez, halen başkan yardımcılığı görevini sürdüren Mehmet Emin Özavşar'ı da yerinde tutarken, eski Başkan Ali Bardakoğlu döneminin başkan yardımcıları Fikret Karaman, İzzet Er ve Şevki Aydın'la yollarını ayırmaya karar verdi.

YENİ ATAMALAR



Kategori : ÇALIŞMA HAYATI