Dondurucu soğuklar Türkiye'ye geldi

  • Ana Sayfa
  • Dondurucu soğuklar Türkiye'ye geldi
Dondurucu soğuklar Türkiye'ye geldi
Kuzeybatı kesimler, kuvvetli yağışların etkisinde kalacak. İç ve doğu bölgelerde sis ve don olayı görülecek. Sıcaklıklar yağış alan yerlerde 4 ila 6 derece azalacak.Abone ol

Kuzeybatı kesimler, kuvvetli yağışların etkisinde kalacak. İç ve doğu bölgelerde sis ve don olayı görülecek. Sıcaklıklar yağış alan yerlerde 4 ila 6 derece azalacak.
Meteoroloji'ye göre yarın Kocaeli, Teki search engine optimization rdağ, Bursa, Sakarya ve Balıkesir'de kar yağışı bekleniyor. İstanbul ise sağanak yağışın etkisi altında olacak.

Yağışların Çanakkale, İzmir, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Bursa, İstanbul ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bugün gece saatlerinde ise iç ve doğu bölgelerimizde sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

Hava sıcaklığı yağış alan yerlerde 4 ila 6 derece azalacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, Marmara ile Kuzey Ege Kıyıları'nda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/s), diğer yerlerde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

YILBAŞI GECESİ HAVA NASIL OLACAK?

Yağışların; Çanakkale, İzmir, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Bursa, İstanbul ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, Su baskını vb.) rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege Kıyıları'nda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/s) olarak esmesi beklendiğinden, başta denizciler olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.



Kategori : GÜNCEL