Santos Aykut Kocaman'a uzaktan vurdu

  • Ana Sayfa
  • Santos Aykut Kocaman'a uzaktan vurdu
Santos Aykut Kocaman'a uzaktan vurdu
Fenerbahçe'de yerek kalan Andre Santos ülkesinde Aykut Kocaman'a yüklendi.Abone ol

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Andre Santos, devre arası tatiline çıkmadan önce gündem yaratacak çarpıcı açıklamalar yaptı. Evinde ağırladığı Sabah Gazetesi’nden Oğuz Yörük'e konuşan futbolcu, hocası Aykut Kocaman'ı yerden yere vurdu adeta. Brezilyalı Fenerbahçe’de neden yedek kaldığını sorusuna işte bu cevabı verdi:

BİR MAÇ OYNAYIP ÜÇ MAÇ YEDEK KALIYORUM

“Bu sorunun bir çok cevabı olabi delaware seo lir ve ben bu birçok cevabı size verebilirim. Ama en doğru yanıtı bu röportajda vereceğim. Mesela iki antrenörün (Daum ve Kocaman’ın kast ediyor) oyun tarzları farklı olabilir. Kocaman’ın sistemine alışamamış olabilirim. Belki form tutamadım bu sezon, belki de bir maç oynuyorum üç maç yedek kaldığım için devamlılık sağlayamıyorum. Kendime olan güvenimi kaybediyorum ve sahaya çıkınca bir türlü isteneni veremiyorum sorunun cevabı bu da olabilir.”

AYKUT'UN TAKTİKLERİNE ELEŞTİRİ

Kocaman’ın oynattığı futbolu da eleştiren Santos, “Çoğu zaman takım oyunundan çok uzak bireysel yeteneklere dayalı futbol oynuyoruz. Dia ve Stoch’un defansif özellikleri hiç yok. Futbol, Barcelona ve İspanya milli takımındaki gibi pas oyunudur. Fakat bizde bireysel yetenekler öne çıkmaya çalışıyor, üstelik defansı hiç düşünmeden. Bu yüzden takım oyuncularının üzerine iki kat yük biniyor ve başarılı olamıyoruz” derken son Buca maçıyla ilgili olarak şu saptamayı yaptı: “Kupada belki de son şansımız olan Buca maçına Alex ve Niang’sız çıkmamızı anlayabilmiş değilim.”


HOCA BANA GÜVENMİYOR

Santos içini tam boşaltamamış olacak ki, bu uzun yanıtına daha özet ama anlamlı bir cümleyle devam ediyor: “

Ben Brezilya Milli Takımı’nda oynuyorsam, dünyanın önde gelen kulüpleri beni beğenip transfer etmek istiyorsa bu benim kalitemi gösterir. Ama Aykut Kocaman’ın bana güveni hiç yok ve Fenerbahçe’de oynayamamamın başlıca nedeni de bu olsa gerek.”



Kategori : GÜNCEL