Büyük ikramiye 5 kişinin katiline vurdu!

  • Ana Sayfa
  • Büyük ikramiye 5 kişinin katiline vurdu!
Büyük ikramiye 5 kişinin katiline vurdu!
Bingöl'ün Solhan İlçesi'nde çıkan aşiret kavgasında 5 kişiyi öldürmek, 7 kişiyi yaralamak suçundan 90 yıl 10 ay hapis cezası alan Mahmut Karadağ, yeni yıla özgür girdi.Abone ol

Bingöl'ün Solhan İlçesi'nde çıkan aşiret kavgasında 5 kişiyi öldürmek, 7 kişiyi yaralamak suçundan Gümüşhane Ağır Ceza Mahkemesi'nde 90 yıl 10 ay hapis cezası alan Mahmut Karadağ search engine optimization , yeni yıla özgür girdi.

Dava dosyası Yargıtay'da olan Karadağ, cezası kesinleşmediği için yürürlüğe giren CMK'nin tutukluluk süresini kısaltan 102'nci maddesi gereğince tahliye edildi. Yurt dışına çıkaş yasağı getirilen Karadağ'ın, Ankara'ya gittiği öğrenildi.Solhan İlçesi'nde 12 Ekim 2005 tarihinde meydana gelen ve 5 kişinin ölümü 13 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan aşiret kavgasının duruşması güvenlik nedeniyle Gümüşhane'ye alınmıştı. Gümüşhane Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 1'i tutuklu 21 sanığın yargılandığı davanın 23 Aralık 2010'daki karar duruşmasında tutuklu sanık Mahmut Karadağ; Yaşar Çavuşoğlu, Yusuf Bayır, Yemlihan Bayır, Ferhat Mollaoğulları ve Ebuzer Mollaoğulları'nı öldürmek, Niyazi Çavuşoğlu, Oktay Mollaoğulları, Mustafa Bolat, Baran Mollaoğulları, Yusuf Sevinç, Furkan Gelmez ve Selami Azat'ı yaralamak ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından toplam 90 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanan bazı sanıklara da çeşitli sürelerde hapis ve para cezaları verdi.

AVUKATI ARACILIĞIYLA BAŞVURDU



Kategori : GÜNCEL