Trafik denetiminde fıkra gibi olaylar

  • Ana Sayfa
  • Trafik denetiminde fıkra gibi olaylar
Trafik denetiminde fıkra gibi olaylar
Kimi vatandaş, 'Böyle bir günde alkol muayenesi mi yapılır?' diyerek polise çıkışırken, kimi MİT için çalıştığını söyleyip ceza kesilmesinden kurtulmaya çalıştıAbone ol

Sürücülerden bazıları alkolmetreyi, plastiğe alerjisi olduğu gerekçesiyle üflemeyi reddederken, bazısı 'Yılbaşında alkol muayenesi mi yapılır?' diyerek polise çıkıştı. 590 TL'lik cezayı ödememek için MİT'te çalıştığını söyleyen bir sürücü ise 102 promil ebay seo alkollü çıkınca polis, ehliyetine el koydu.

Trafik cezalarının yeni yılın gelmesiyle yükselmesinden haberlerinin olmadığını dile getiren bir sürücü ise, "Daha çok çalışır, cezamızı öderiz." diye konuştu. Konya'da ise fıkralara konu olacak bir olay yaşandı. 42 KT 759 plakalı otomobili kullanan alkollü sürücü, merkez Selçuklu ilçesi Adalhan Kavşağı'nda trafik polislerinin uygulama yaptığını fark edince, yoldan geçen yaya Haldun Torunoğlu'ndan (26), durumu anlatarak aracı kullanmasını rica etti. Sürücü koltuğundaki Torunoğlu, yapılan alkol muayenesinde 76 promil alkollü çıktı. Bunun üzerine araç sahibi "Madem alkollüydün, niye direksiyona geçtin? Biz kaçıp gidecektik.'' diyerek genç sürücüye sitem etti. Torunoğlu'na, alkollü araç kullanmaktan 590 lira para cezası kesildi, ehliyetine de 6 ay el konuldu. Öte yandan Türkiye ve dünyada ilginç olaylar yaşandı. Yılın ilk günü Türkiye'nin dört bir köşesinde birçok bebek dünyaya gözlerini açarken, İstanbul Fatih'te sokakta yaşayan yaşlı bir adam soğuktan donarak öldü.

Yeni yılın soğuğuna dayanamadı: Sokakta yaşayan 63 yaşındaki Şerafettin Akgül, her zaman yaptığı gibi Kocamustafapaşa Meydanı'nda bankların üzerine yattı. Vatandaşlar, ertesi sabah, soğuktan donarak ölen Akgül'ün cansız bedenini buldu.



Kategori : GÜNCEL