Gömlek değil 2 bin daire sattı!

  • Ana Sayfa
  • Gömlek değil 2 bin daire sattı!
Gömlek değil 2 bin daire sattı!
2010'da adından en çok söz ettiren işadamlarından Ali Ağaoğlu, iddiaları projeler açıkladı, peynir ekmek satar gibi ev sattı. İlk kez ise siyaset konuştu. Abone ol

2010'da adından en çok söz ettiren işadamlarından Ali Ağaoğlu, iddiaları projeler açıkladı, peynir ekmek satar gibi ev sattı. Şirketinin projelerini tanıtan rekla turkey dental implants in one day mda kendisi de oynadı. Reklam yıldızı oldu! Bir haftada 2 bin daire satarak rekor kırdı. Ünlü işadamı ise Vatan gazetesine verdiği röportajda ilk kez siyaset konuştu.

İşte o röportajdan bölümler:

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, projelerinin çoğunun İstanbul'da olduğunu ama Türkiye genelinde inşaat sektörünü tetiklediklerini söyledi. Ağaoğlu, "Son reklam kampanyasından sonra 1 haftada 2 bin daire sattık. Gömlek değil ev sattım ben. Van'daki, Konya'daki inşaatçı arayıp benim sayemde ev sattığını söylüyor" dedi.

Türkiye'nin ekonomi ve siyasi alanda önemli gelişmeler kaydettiğine de değinen Ağaoğlu, "Siyasi istikrar çok önemli. Eğer çok büyük aptallık yapmazsak Türkiye önümüzdeki 5 yılda uçar. Nereye gitseniz Türk işadamlarıyla karşılaşıyorsunuz. Türk işadamlarının kendine güveni geldi. 10 yıl içinde dünyanın ilk 10 ülkesinden biri oluruz aptallık yapmazsak..." diye konuştu.

Türkiye'nin geleceğinden çok umutlusunuz...



Kategori : GÜNCEL