İki kulüp başkanına sarsıcı suçlama!

  • Ana Sayfa
  • İki kulüp başkanına sarsıcı suçlama!
İki kulüp başkanına sarsıcı suçlama!
Galatasaray Genel Sekreteri Işın Celebi, “Yabancı sınırlamasına karşı çıkanlar menajerlerden komisyon alıyor sanırım” diyerek Yıldırım Demirören ve Aziz Yıldırım’ı menajerlerden komisyon almakla suçladı.Abone ol

İddialar çok ağır... Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Işın Çelebi'ye göre Fenerbahçe ve Beşikt alabama seo aş kulüp başkanları komisyon alıyorlar....

G.Saray Genel Sekreteri Işın Celebi, “Yabancı sınırlamasına karşı çıkanlar menajerlerden komisyon alıyor sanırım” diyerek Yıldırım Demirören ve Aziz Yıldırım’ı menajerlerden komisyon almakla suçladı.

Öte yandan Kamp yarın başlıyor ve G.Saray’ın ‘büyük’ değişimden geçmesi gereken kadrosu olduğu gibi duruyor. Bakalım yönetim, bu kısa süreye kaç transfer sığdıracak..

SEZONUN ilk yarısında Avrupa defterini kapatıp, ligi 9. sırada bitirebilen G.Saray’da dört gözle beklenen transferlerin yapılamaması camiada sinirleri iyice gerdi.

FORMICA ve Emana’yla anlaşıldığı yönündeki haberlere rağmen resmi imza atılmamasının yanı sıra teknik direktör Hagi’nin yarın başlayacak kampa yeni isimleri de beklemesi durumu içinden çıkılmaz bir hale sokuyor. Çünkü yönetim, Hagi’ye “Kampa kadar transferleri bitireceğiz” garantisi vermişti.. Şimdi kalan süre çok ama çok az..



Kategori : GÜNCEL