Ünlü şarkıcıya 21 yıl hapis şoku!

  • Ana Sayfa
  • Ünlü şarkıcıya 21 yıl hapis şoku!
Ünlü şarkıcıya 21 yıl hapis şoku!
Sahnelerin ünlü ismi Özcan Deniz'in başı hakkındaki dava ile dertte. Hakkındaki davada iddianamesi hazır olan Deniz'in 21 yıl hapsi isteniyor. Abone ol

Kardeşi ve annesiyle birlikte kurduğu şirket aracılığıyla piyasayı 2 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Özcan Deniz ha ersağ 2023 kkında 21 yıl hapis cezası isteniyor.

Sabah'ın haberine göre Ercan Deniz, ağabeyi Özcan Deniz'in maddi katkıları ve yönlendirmesiyle annesi Kadriye Deniz'i de hissedar göstererek 25 Ekim 2005'te Özgün Turizm şirketini devraldı.

ÖNCE SERVİS İHALESİ ALDILAR

Ercan Deniz şirketin yasal yetkilisi olarak atanırken, Nalan Güldü'ye de tam vekalet verilerek şirketin hukuki işlerini yürütme yetkisi verildi. İddiaya göre şirket, Özcan Deniz'in kamuoyundaki güvenirliğinden yararlanarak servis taşımacılığı sektöründe çok sayıda ihale kazandı. Renk Petrol'a yönelik ödemelerini aksattığı öne sürülen şirkette alacaklıların paralarını almalarını imkansız hale getirmek için Ercan Deniz'in hisseleri bedelsiz olarak şirkette sigortalı çalışan Varol Ilgar'a, Kadriye Deniz'in hisseleri de yine bedelsiz olarak Adem Zeren'e devredildi.



Kategori : MAGAZİN