Ünlüleri taşıyan uçakta bomba paniği

  • Ana Sayfa
  • Ünlüleri taşıyan uçakta bomba paniği
Ünlüleri taşıyan uçakta bomba paniği
THY'nin TK 5407 sefer sayılı Airbus A 319 tipi İstanbul uçağının yolcu koltuğunda bulunan bir not ortalığı karıştırdı.Abone ol KKTC-İstanbul seferini yapan Türk Havayolları'na ait uçağın boş koltuğunda bulunan “Uçakta bomba var 45 dakika sonra patlayacak” yazılı not bomba paniği yaşanmasına neden old colorado seo u. Atatürk Havalimanı'na inen uçakta, yolcular indirildikten sonra uzman ekiplerce arama başlatıldı.

Türk Hava Yolları’nın Ercan-İstanbul seferini yapan TK-5407 sefer sayılı TC-JLM kuyruk tescilli Airbus A-319 tipi yolcu uçağı, 106 yolcusuyla Kıbrıs Ercan Havaalanı’ndan, saat 18.30 sıralarında havalandı. Havalandıktan bir süre sonra uçaktaki kabin memurları boş koltuğun üzerinde, “Uçakta bomba var 45 dakika sonra patlayacak” yazılı bir not buldu.

Kabin memurları durumu uçağın kaptan pilotuna bildirdi. Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi ile irtibata geçen uçağın kaptan pilotu iniş için öncelik istedi. İzin aldıktan sonra saat 20.13’de Atatürk Havalimanı’na inen uçak, boş bir alana çekilirken olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri yönlendirildi. Yolcuların uçaktan indirilmesinin ardından bomba imha uzmanları ve bomba arama köpekleri uçakta detaylı arama yaptı.

Kategori : GÜNCEL