Ücretle dert dinlenur akil verilur!

  • Ana Sayfa
  • Ücretle dert dinlenur akil verilur!
Ücretle dert dinlenur akil verilur!
Dükkanının camına 'Ücretle dert dinlenur, akil verilur' yazan Duman, artık akıl verme işini para karışlığında yapıyor. Abone ol

Subayevlerinde 1996 yılında bu yana bakkal işleten Hızır Duman, büyük süpermarketlerin açılmasıyla birlikte işleri kesilince, aklına p gpt-4 ara kazanmak için bir fikir geldi.

Yıllardır mahalle sakinlerinin dertlerini dinleyerek onlara akıl veren Karadenizli bakkal bu akıl verme işinin ticaretini yapmaya karar verdi.

Dükkanının camına 'Ücretle dert dinlenur, akil verilur' yazan Duman, konuya ilişkin İHA'nın sorularını yanıtladı. Kendi çapında bir açılım yaptığını belirten Duman, 'Sorunlarınızı çözdüğünüz müşterileriniz oldu mu? ' yönündeki soruya "Muhakkak. Anlattıkları zaman rahatlıyorlar. Ben bir bakkal olarak ne kadar yardımcı olabilir mi ki? En azından dinleyiciyim" dedi.

Müşterilerinin en çok hangi konuda akıl aldığına ilişkin soruya Duman, "A'dan Z'ye her şey. Aile içi sıkıntılarından ekonomik sıkıntıya kadar, çocuğun okulundan tutun da eşiyle evindeki tartışmaya her şeyi anlatıyorlar" dedi.



Kategori : GÜNCEL