Melih Gökçek bırakacağı tarihi açıkladı

  • Ana Sayfa
  • Melih Gökçek bırakacağı tarihi açıkladı
Melih Gökçek bırakacağı tarihi açıkladı
İzmir'le girdiği Expo yarışında iddialı olan Melih Gökçek, koltukta oturmayacağı tarihi açıkladı. Abone ol

İNTERNETHABER. COM "Expo 2020'yi söke söke alacağız" diyerek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na meydan okuyan Melih Gökçek, başkanlık makamında olmayacağı tarihinin ipuçlarını verdi.

İ wholesale wedding dresses zmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün destek verdiği halde Expo Fuarı'nı  kazanamadıklarını söyleyen Gökçek, NTV'den Oğuz Haksever'in programına telefonla bağlanarak şöyle konuştu:

"Kamuoyunda bize ısrarla 'Siz niye Ewpo'ya talipsiniz?' diye soruyorlar. İzmir daha önce girip başarısız bir deney verdi. 'Bir daha gireceğiz' demenin anlamı yok. Bıraksınlar da bir de biz deneyelim.

2020'DE GÖKÇEK OLMAYACAK!

Expo adaylıklarında iddialı olduklarını belirten Melih Gökçek, bunu kendisi için istemediğini belirtek şöyle konuştu: Ben bunu Ankara için istiyorum. Zaten 2020'de Melih Gökçek olmayacak...

EXPO FUARI NE ANLAMA GELİYOR?

Dünyanın kültür, tarih ve eğitim olimpiyatları olarak nitelendirebileceğimiz EXPO’lar, ülkeleri uzmanlaşmış oldukları konulardaki bilgi birikimlerini daha yaşanır bir dünya için paylaşmak üzere bir araya toplar.



Kategori : POLİTİKA