İflas korkusu gerçeğe dönüyor!

  • Ana Sayfa
  • İflas korkusu gerçeğe dönüyor!
İflas korkusu gerçeğe dönüyor!
Küresel krizle mücadele etmeye çalışan ABD Başkanı Obama'nın başı Cumhuriyetçilerle belada. Abone ol

Dünyanın korktuğu kâbus senaryosu gerçeğe dönüyor. Cumhuriyetçiler, Obama'nın ekonomi politikasının en önemli aracı olan dolar basma yetkisini kısıtlayacak kararın alınması için kolları sıvadı. best hair transplant in turkeyhair transplant in turkey Muhalefetin planı tutarsa ABD iflas edebilir.

Global ekonominin merkez üssü ABD'de yaşanan Demokrat- Cumhuriyetçi parti çekişmesi ülke ekonomisi olduğu kadar küresel piyasaları da tehdit ediyor. ABD Temsilciler Meclisi'nde yeniden çoğunluğu elde eden muhalefetteki Cumhuriyetçi Parti'nin, iktidardaki Demokrat Partili Obama yönetiminin borçlanma sınırındaki artış politikasına engel olmaya çalışması ülkede tansiyonu artırdı. Obama'nın ekonomi politikasının en önemli aracı haline gelen dolar basma yetkisini kısıtlayacak bu karar uygulanırsa, ABD temerrüt riski ile karşı karşıya kalabilir.

FELAKET OLARAK NİTELENDİRDİ

ABD Başkanı Barack Obama'nın ekonomi danışmanı Austan Goolsbee, Cumhuriyetçi parti üyelerinin ABD'nin borçlanma sınırında artış yapılmasını reddedecekleri yönündeki tehditlerinin, felaket niteliğinde sonuçlar doğurabileceği uyarısında bulundu.



Kategori : GÜNCEL