Mehmet ali Erbil davasında kararlı!

  • Ana Sayfa
  • Mehmet ali Erbil davasında kararlı!
Mehmet ali Erbil davasında kararlı!
Mehmet Ali Erbil Ece Erken ile ilgili arasındaki dava olaylarına son noktayı koydu.Abone olEce Erken’in kendisine attığı mesaj nedeniyle dava açmaktan vazgeçtiğini öne sürdüğü Mehmet Ali Erbil:

"Niye affedeyim? Nereden çıkarıyor? Konuyu avukatıma verdim, her şeyle o ilgileniyor" dedi. Milliyet'in haberine göre, Mehmet A seo li Erbil kendisine hakaret mesajı atan sunucu Ece Erken'e dava açmaktan vazgeçtiği iddiasını yalanladı. Habertürk'ün haberine göre Erken, geçen hafta bir süredir küs olduğu Demet Akalın ile onun yakın arkadaşı Elif Güvendik'in Mehmet Ali Erbil'in evine oturmaya gittiklerini ve kendisinin dedikodusunu yaptıklarını öğrenmiş ve öfkelenip Erbil'e "Doğan abiyle adımı çıkarıyorsanız, ben de artık konuşuyorum. Sübyancılığını, bütün arkadaşlarıma sarktığını, Pelin'e de (Sönmez) sarktığını herkes biliyor. Pelin'de mesajların duruyor. Ben gerçekleri yazıyorum. twitter'da o paralı karıları, Elif'le Demet'i üstüme salıyorsun" yazılı mesaj göndermişti.

Demet Akalın "Kariyerini bitireceğim" dediği Erken'e dava açağını söylemişti. Bunun üzerine Erken ise "Ben küfürlü konuşan birisi değilim. Herkes beni de, onları da iyi tanıyor. Zaten Mehmet Ali Erbil dava açmıyormuş. Stelyo ile haber gönderdi. Demet ile Elif dava açsınlar. Zaten ben onlardan önce davrandım" diye açıklama yaptı.

Kategori : MAGAZİN