2011'de nerelere metro gidecek?

2011'de nerelere metro gidecek?
Kadir Topbaş, İstanbul'da köklü değişiklikler yaşandığını belirterek gelecek yıl Taksim Meydanı'nın trafiğe kapatılacağını açıkladı.Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Topbaş, gelecek yıl Taksim'in trafiğe kapatılacağını turkey hair transplant package söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili borç eleştirilerinede cevap veren Topbaş "İSPARK'ı satsam tüm borçları kapatır" dedi. Yapılan hizmetlerin gittiği alanlarda büyük rant değişiklikleri olduğunu da kaydeden Topbaş Bloomberg HT’de Gülin Yıldırımkaya’nın sorularını yanıtladı.

Tarihi yarımadayı trafiğe kapattınız. Taksim Meydanı’nın da bir gün kapatılacağı konuşuluyor hep. Gerçekten kapanacak mı, projesi tamam mı?

Taksim'de meydan yayalaştırması yapmayı planlıyoruz. Taksim meydanda da trafiğin bir baskısı var. Sayın Başbakanımız'ın kendi başkanlığı döneminden beri arzu ettiği bir bölge burası ve biz burada ulaşımla ilgili bir çalışma yürütüyoruz. Daha önce yapılan düzenlemeleri de dikkate alarak bir değerlendirme yapıp 2011 yılında da Taksim'de yayalaştırma sürecine başlayacağız. Çünkü şehir yürünerek yaşandıkça daha iyi hissedilebiliniyor.



Kategori : GÜNCEL