Bu sahneler çok konuşulacak gibi!

  • Ana Sayfa
  • Bu sahneler çok konuşulacak gibi!
Bu sahneler çok konuşulacak gibi!
Mart yında vizyona girmesi beklenen 'Bir Avuç Deniz' filmi fragmanı ile konuşmaya başlandı bile. İşte oyuncu Tüzünataç'ın film için ilginç ricası..Abone ol

Geçtiğimiz yılın en beğenilen erkek oyuncularından biri olan Engin Altan Düzyatan'ın merakla beklenen 'Bir Avuç Deniz' isimli filminin fragmanı, yeni yılla birlikte internette ve 300 sinema sa cinsel kahve lonunda gösterime girdi. Sanal alemde henüz dikkat çekmeyen fragmanda başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, hem Zeynep Özder hem de Berrak Tüzünataç ile bol bol öpüşüp, sevişiyor.

BERRAK'IN RİCASI

Çekimleri Göcek, İstanbul ve Yunanistan'da yapılan film, şaşırtıcı bir aşk hikayesi olarak tanımlanırken, filmin fragmanında Berrak Tüzünataç'ın sadece öpüşme sahnesi yer alıyor. Filmde çıplak sahneleri ve Engin Altan Düzyatan'la sevişme sahneleri bulunan Tüzünataç, yönetmenle bir anlaşma yaparak, bu görüntülerin fragmanda yayınlanmamasını ve bu sahnelerin filmin önüne geçmemesini istediğini söyledi. Bunun üzerine filmin fragmanına Berrak Tüzünataç'ın oldukça ses getireceği düşünülen sahneleri konulmadı. Tüzünataç, filmde bazen huzur veren sevgi dolu bir meleği, bazen de öfke kusan hırçın bir sevgiliye dönüşen 'Deniz' karakterini canlandırıyor. Filmde Can Gürzap ve Ayda Aksel de Engin Altan Düzyatan'ın anne ve babasını oynuyor. Leyla Yılmaz'ın yazıp yönettiği 'Bir Avuç Deniz' isimli filmin 11 Mart'ta vizyona girmesi bekleniyor.



Kategori : MAGAZİN