Cumhuriyet Mitingleri yeniden başlıyor

  • Ana Sayfa
  • Cumhuriyet Mitingleri yeniden başlıyor
Cumhuriyet Mitingleri yeniden başlıyor
Atatürkçü Düşünce Derneği, 28 Aralık 2010 tarihinde yapılan Genel Yönetim Kurulu toplantısında; Cumhuriyet mitinglerinin yeniden başlamasını kararlaştırdıklarını açıkladı.Abone ol

Yüzbinleri bir araya getiren Ak parti karşıtı Cumhuriyet Mitingleri'ne yeniden start veriliyor.  ADD Genel Başkanı Danıştay esk seo i Başsavcısı Tansel Çölaşan, "İnsanlar bizden öncü olmamızı bekliyorlar. Mitinglerin yeniden başlamasını kararlaştırdık" diyerek yakında yeniden meydanları dolduracaklarının sinyalini verdi.. Mitinglerin, 2011 Haziran ayında yapılacak seçimler öncesinde yapılması dikkat çekiyor.

MİTİNGLERİN YENİDEN BAŞLAMASINI KARARLAŞTIRDIK

İşçi Partisi'nin yayın organı Aydınlık Dergisi'ne konuşan Tansel Çölaşan, Cumhuriyet mitinglerinin yeniden başlaması için kendilerine yoğun bir talep geldiğini, 28 Aralık 2010 tarihinde yapılan Genel Yönetim Kurulu toplantısında mitinglerin yeniden başlamasını kararlaştırdıklarını ifade etti. Çölaşan, şunları söyledi: "Nerdeyse 'baskı' diyeceğim şekilde talep var. 'Türkiye Cumhuriyeti bir yere götürülmek isteniyor. Ne için siz oturuyorsunuz. Biz hazırız' diyorlar. Bakın bu çok güzel ifade. İnsanlar bizden öncü olmamızı bekliyorlar. Biz bu anlamda mitingler başlamayı düşünüyoruz"



Kategori : GÜNCEL