4 gün boyunca aralıksız kar yağacak!

  • Ana Sayfa
  • 4 gün boyunca aralıksız kar yağacak!
4 gün boyunca aralıksız kar yağacak!
Hakkari'de ise gece sıcaklık -30'lara düştü sııcaklıklar, iç kesimlerde 1 ila 3, Orta ve Doğu Karadeniz'de 3 ila 5 derece azalacak, güneydoğu bölgelerde ise 3 ila 5 derece artacak. Abone olSivas ve Konya'da 4 gün boyunca aralıksız kar yağışı bekleniyor.

Hakkari'de ise gece sıcaklık -30'lara dü quanto costa un trapianto di capelli ştü sııcaklıklar, iç kesimlerde 1 ila 3, Orta ve Doğu Karadeniz'de 3 ila 5 derece azalacak, güneydoğu bölgelerde ise 3 ila 5 derece artacak. Sivas ve Konya'da 4 gün boyunca aralıksız kar yağışı bekleniyor. Hakkari'de ise gece sıcaklık -30'lara düştü.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre; Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Hatay çevreleri yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar yağmur ve sağanak, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Göller Yöresinin yüksekleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Tekirdağ, Bilecik, Bursa çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.



Kategori : GÜNCEL