Hizbullahçıları neden serbest bıraktı?

  • Ana Sayfa
  • Hizbullahçıları neden serbest bıraktı?
Hizbullahçıları neden serbest bıraktı?
Hizbullah sanıklarını tahliye eden Yargıtay 9'uncu Ceza Dairesi Başkanı Mahmut Acar, kanunun uygulandığını söyyledi ve topu polise attı: KaçırmasınlarAbone ol

Hizbullah sanıklarını tahliye eden Yargıtay 9'uncu Ceza Dairesi Başkanı Mahmut Acar, "Kanun uygulandı, yurtdışına çıkış yasağı ersağ 2024 konuldu. Cezalar onanırsa, tahliye edilen sanıkların tutuklanması gerekir. Sanıkları kaçırmasınlar" dedi.

Acar, dosyanın 26 Ekim'de geldiğini ve aynı gün hâkime verdiğini anlatarak, "Arkadaşlarım, insan üstü çabayla çalışıyor. Hak kaybı olmasın diye uğraşıyoruz" diye konuştu.

Hizbullah  davası sanıklarını tahliye eden Yargıtay 9'uncu Ceza Dairesi'nin Başkanı Mahmut Acar, "Arkadaşlar kanunu uyguladı ve tahliye kararlarını verdi. Adli kontrol tedbirine başvurup, sanıklar için yurtdışına da çıkış yasağı koydular, alabilecekleri her türlü tedbiri aldılar. Cezalar onanırsa, tahliye edilen sanıkların tutuklanması gerekir. Sanıkları kaçırmasınlar" dedi

Acar, Hizbullah dosyasının bozulup geri geldiğini ve bekletilmediğini belirterek, tahliyelerin altında hiçbir şekilde kasıt aranmaması gerektiğini söyledi. Acar, şu değerlendirmeleri yaptı:



Kategori : GÜNCEL