Vural'dan hükümete kurşun sözler!

  • Ana Sayfa
  • Vural'dan hükümete kurşun sözler!
Vural'dan hükümete kurşun sözler!
MHP'li Vural, bugün Meclis'te gazetecilerin karşısındaydı. Eleştiriler yine sert sözler ise kurşun gibiydi!Abone olMHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis Başkanı'nı muhalefete sansür uygulamakla suçladı. Vural, bakanların soru önergelerine verdikleri cevaplarla Mecl mikro beton zemin is'i doğru bilgilendirmediğini iddia ederken Öcalan'ın politik bir lider durumuna dönüştürüldüğünü söyledi. İşte o sert sözler;

Oktay Vural, beraberindeki milletvekilleriyle birlikte Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Meclis Başkanlığı'nı "sansür kurulu" gibi çalışmakla suçladı. AK Parti'nin denetimden kaçmak için her türlü imkanı kullandığını söyleyen Vural, "Millet iradesini milli menfaat için değil kendi menfaati için kullanan bir yönetim anlayışını yerleştirdi'' diye konuştu.

''DOĞRU OLMAYAN BİLGİLER VERİYORLAR''

Milletvekillerinin soru önergelerine verilen yanıtların doğruluğu konusunda da ciddi kuşkuları olduğunu vurgulayan Vural, Çevre ve Orman Bakanlığının, soruşturma izni verilmeyen bürokratlara ilişkin Meclis'e verilen bilginin doğru olmadığını iddia etti.



Kategori : POLİTİKA