Alışveriş yaparken promosyonlara dikkat!

  • Ana Sayfa
  • Alışveriş yaparken promosyonlara dikkat!
Alışveriş yaparken promosyonlara dikkat!
Ankara Ticaret Odası uyardı: "Promosyon vaatli alışverişlerden uzak durmak gerekir"Abone olŞirketlerde unvan, adres ve ortaklık ilişkileri gibi değişimleri engelleyen herhangi bir yasal düzenlemenin bulunmaması vatandaşların mağduriyetine neden olu trapianto di capelli in turchia yor. Vatandaşlar mal ve hizmet satın aldığı, sözleşme yaptığı ve borçlandığı kimi firmaların kapanmasından dert yanıyor.

Ankara Ticaret Odası Ticaret Sicil Müdürü Ziya Özmen, “Şirketlerde unvan, adres, ortak vb gibi değişimleri engelleyen herhangi bir yasal düzenleme yok. Promosyon vaatli alışverişlerden uzak durmak gerekir.

Tüketiciler Sikayetvar.com’a gönderdikleri maillerle mal ve hizmet satın aldıkları ya da sözleşme imzaladıkları şirketlerin daha sonra isim, unvan, adres değiştirmelerinden ve şirketlere ulaşamamalarından dert yandılar. Ankara Ticaret Odası Ticaret Sicil Müdürü Ziya Özmen, Sikayetvar.com’a yaptığı açıklama ile vatandaşların bu konudaki mağduriyetini engelleyen bir yasal mevzuatın olmadığını kaydetti.



Kategori : GÜNCEL