Galatasaray'ın bombası imzayı attı

  • Ana Sayfa
  • Galatasaray'ın bombası imzayı attı
Galatasaray'ın bombası imzayı attı
Galatasaray üçüncü bombayı patlatmak üzere. Abone ol

Galatasaray bombaları bir bir patlatıyor. Kazım ve Arjantinli Emmanuel Culio'dan sonra Mauro Formica ile anlaşıldı. Arjantinli futbolcunun kulübüyle ilgili pürüzler giderilmeye çalışılıyor.

Adnan Polat’ın transfer için yetki verdiği Sportif Direktör Adnan Sezgin’in işi bitirmek turkey hair transplant package için büyük çaba sarfettiği gelen haberler arasında. Kulüpler görüşmelerini sürdürürken futbolcudan 'anlaştım' açıklaması geldi.

Galatasaray'ın transferi için uğraş verdiği Formica, Arjantin basınına Galatasaray ile anlaştığını söyledi. Genç futbolcu kulüpler arasında da görüşmelerin devam ettiğini de ifade etti.

"GALATASARAY İLE ANLAŞTIM"

Newells Old Boys'ta orta saha ve sol kanatta forma giyen oyuncu, iki takımın anlaşmasını bekliyor. Formica'nın medyaya yaptığı açıklama şöyle:

"Kulüpler pazarlık yapıyor. Konunun benimle ilgili olan kısmında problem yok. Yöneticiler Türkiye'den gelen teklifi değerlendiriyor. Transferim kesinleşirse bu ülkeye rahat bir şekilde giderim. Nevels'te 3 sezon oynadım iyi maçlar çıkardım. Şimdi ise ortaya transfer olasılığı çıktı. İlerleyen günlerde transfer netleşecek. Tek isteğim hem Newells'in hem de kendi işlerimin yolunda  gitmesi. Kafam rahat. Galatasaray iyi bir takım önemli bir oyunculara ve hocaya sahip. Neyin olup biteceğini bekleyip göreceğiz."



Kategori : GÜNCEL