Demirören'in şampiyonluk formülü

  • Ana Sayfa
  • Demirören'in şampiyonluk formülü
Demirören'in şampiyonluk formülü
Ara transfere damga vuran Beşiktaş'ın başkanı Yıldırım Demirören, Antalya'da basının karşısına geçti. Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 12 maçlık galiyibet serilerini gündeme getirdi ve üst üste 13 maç kazanmaları halinde şampiyon olacaklarını iddia etti.

Gloria Golf Kulübü'nde, gazetecilere search engine optimization verdikleri davetin ardından soruları yanıtlayan Demirören, gelecek sezonun takımını bugünden oluşturup bütün kupalara talip olmanın kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, ''Takımdaki havamız çok güzel. Yönetim kurulumuzdaki birlik ve beraberlik çok güzel. Camiamızdaki, taraftarımızdaki inanç hepsinden daha güzel. Bunlar da bir araya gelince ikinci yarı için ümitlerimiz de artıyor'' dedi.

ŞAMPİYONLUK HESAPLARI

Lider Trabzonspor ile aralarındaki 14 puanlık farkın inkar edilemeyeceğini kaydeden başkan Demirören, ''Biz 11 puandan şampiyonluk veren bir kulüp olarak 14 puandan da şampiyonluk alabileceğimize inanıyoruz. Hedefimiz 12 maç olan galibiyet serimizin üzerine çıkmak. Tahmin ediyorum 12 maçın üzerine çıkarsak şampiyonluğu da yakalarız. Şampiyon olur olmaz Avrupa ve Türkiye Kupası bizim için önemli. En mühimi de önümüzdeki senenin takımını bugünden oluşturup, önümüzdeki sene tüm kupalara talip olmak'' şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL