Bahçeli o anketlere, anketle cevap verdi

  • Ana Sayfa
  • Bahçeli o anketlere, anketle cevap verdi
Bahçeli o anketlere, anketle cevap verdi
MHP GenelBaşkanı Devlet Bahçeli, partisinin baraj sorunu olmadığını belirterek elindeki anketle iddialara cevap verdi.Abone ol

MHP'nin oyunu yüzde 10'larda gösteren seçim anketlerine Bahçeli ateş püskürdü. MHP liderinin elindeki ankete göre partisinin oy oranı yüzde 17.9

MHP Genel Baş Silis kumu kanı Devlet Bahçeli, Kürt açılımı, hizbullah tahliyeleri, öğrenci olayları, partisinin baraj problemi ve diğer gündem maddeleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bahçeli, partisinin oy oranı ile ilgili akademisyenlerin bulundnuğu bir firmanın yaptığı anket sonuçlarını referans olarak gösterdi.

"Türkiye'de zihni bulanıklığını artıracak konular gündeme taşınıyor" diyen Devlet Bahçeli, kamuoyunda tepki yaratan tahliyeler konusunda Yargıtay'ın da yürütmenin de haklı gerekçeler ortaya attığını ifade ederek, "İkisi beraber anlatıldığında ortaya gizli gündemi örten masum gerekçeler çıkarılmış oluyor" dedi.

MHP Lideri Cumhurbaşkanı'nın Diyarbakır ziyaretinden genel seçimlere kadar güncel konularla ilgili Vatan gazetesine değerlendirmede bulundu.

Hizbullah sanıkları serbest kaldı, davul zurna ile karşılandı, toplumun büyük kesimini rahatsız etti...



Kategori : POLİTİKA