Hizbullahçılar cezaevinden her yere uzanmış

  • Ana Sayfa
  • Hizbullahçılar cezaevinden her yere uzanmış
Hizbullahçılar cezaevinden her yere uzanmış
Hizbullahçıların cezaevinde devlet kurumlarının bilgisayarına sızdığıözel bilgileri ele geçirdiği resmu tutanaklara geçti.Abone ol

Diyarbakır D Tipi Cezaevi yönetimi, 4 Hizbullah militanının, internet olanağını eğitime değil, “örgütle temas kurduğuna işaret eden” faaliyetler için kullandığ turkey hair transplant package ını resmi tutanakla belirledi.

Cezaevi yönetiminin 01.07.2010’da hazırladığı tutanakta, İskender Tutar ve diğer 3 Hizbullah militanın bilgisayarlarından MSN ve SKYPE’yi kullanarak sesli ve görüntülü görüşmeler yaptıkları, devlet kurumlarının ve cezaevinin bilgisayar sistemine sızarak özel bilgilerin ele geçirilip arşivlendiği, kripto cihazı bilgileri ve işaretli krokiler bulunduğu kayda geçirildi.

CEZAEVİNDE DEVLETİN BEYNİNE GİRMİŞLER

Milliyet, Diyarbakır D Tipi Cezaevi yönetiminin 4 Hizbullah militanının kendilerine sağlanan internet olanağını başka amaçlar için kullandığına dair 01.07.2010’da tuttuğu tutanağa ulaştı. Tutanağın giriş paragrafında, “Cezaevinde tutuklu bulunan İskender Tutar, Şahin Yapıcı ve Naşit Tutar’ın bilgisayarlarının 07/06/2010 tarihinde yetkili makamlar tarafından incelendiği” belirtilirken, eklere atıflarda bulunuldu.



Kategori : GÜNCEL