Başbakan Erdoğan'ı kızdıran pankart!

  • Ana Sayfa
  • Başbakan Erdoğan'ı kızdıran pankart!
Başbakan Erdoğan'ı kızdıran pankart!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kars'ta, Sarıkamış ilçesinde kardan şehit heykellerinin açılışında konuştu.Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kars'ta, Sarıkamış ilçesinde kardan şehit heykellerinin açılışında konuştu. Erdoğan, konuşması sırasında yolda gelirken gördüğü ve üzerinde Kars'ın Erzurum'un ilçesi olduğun istanbul gezisi u ima eden pankarta sinirlendiğini ve çirkin olduğunu söyledi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşması:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti gelene kadar doğalgaz yok muydu dünyada? Benim Kars'taki hanım kardeşim tezek yakıyordu, 5 kat apartmanın dibinden kömür taşıyordu. Külü, kokusu, pisliği... Bir odayı ısıtıyor diğer odalar soğuk kalıyordu ama şimdi bütün dairesi sımsıcak oluyor. Medeniyet bu, modern olmak bu, insanca yaşam bu. İşte Ak Parti iktidarı bunu sizlere getirdi" dedi.

Başbakan Erdoğan, Kars Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenindeki konuşmasının başında, Anayasa değişikliğine ilişkin referandumda çıkan sonuç için Karslılara teşekkür etti. Merkezde ve diğer ilçelerde anaokulu, ilköğretim okulu, meslek lisesi, eğitim tesisi, askeri lojman ve yol gibi tesis ve yerlerin açılışını yapacaklarını bildiren Erdoğan, Kars Organize Sanayi Bölgesi'nde de özel sektör yatırımlarını hizmete açacaklarını belirtti.



Kategori : POLİTİKA