Hizbullah üyeleri internette cirit atmış!

  • Ana Sayfa
  • Hizbullah üyeleri internette cirit atmış!
Hizbullah üyeleri internette cirit atmış!
Hizbullah üyelerinin Diyarbakır Cezaevinde internet üzerinden yazışma yapıp görüntülü olarak konuştuklarını ortaya çıkaran tutanağın ardından militanların hangi sitelere girdikleri de belirlendi.Abone ol

Hizbullah örgütü üyelerinin Diyarbakır Cezaevinde internet üzerinden y hair transplant turkey before and after azışma yapıp görüntülü olarak konuştuklarını ortaya çıkaran tutanağın ardından militanların hangi sitelere girdikleri de belirlendi.

Hizbullah örgütü üyelerinin Diyarbakır Cezaevinde internet üzerinden yazışma yapıp görüntülü olarak konuştuklarını ortaya çıkaran tutanağın ardından, militanların hangi sitelere girdikleri de belirlendi. Tartışmalar üzerine Adalet Bakanlığı bu kişilerin sadece eğitim gördükleri okulların sitelerine girebildiğini açıklamıştı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı da ''İnternet üzerinden herhangi bir görüşme yapılmadı'' açıklamasında bulunmuştu.

Ancak bu olayla ilgili elde edilen belgeler, Hizbullah militanlarının, ziyaret ettikleri sitelerin ayrıntılarını da gün ışığına çıkardı. Yeni belgelerde, "chat odalarına" girildiği ve hangi tutuklunun sistemde bulunduğu da belli oluyor.



Kategori : GÜNCEL