AK Partili vekilin şaşırtan gafı!

  • Ana Sayfa
  • AK Partili vekilin şaşırtan gafı!
AK Partili vekilin şaşırtan gafı!
AK Parti Denizli Milletvekili, konuşması sırasında öyle bir gaf yaptı ki salondakiler şaşkına döndüAbone ol

Denizli'de İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mehmet Yüksel ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, aynı gafa imzasını attı.

AK Parti'nin icraatlarını anlatırken konuşmasının ortasında, "8 yıldır ülkedeki bu değişimi tek parti yapabilirdi, o da Anavatan Partisi" diyen Yüksel, salondakileri şaşkına çevirdi.

Habertürk'ün haberine göre, kendini dinleyenlerin kahkahası sonrasında Yüksel, "Bu potu bir gün kıracağımı biliyordum. Ama bunu TBMM'de konuşmaktan çok korkuyordum. Burada oldu" diye konuştu. Divan başkanı ise, Yüksel'in geçmişini unutmamasının gurur verici bir olay olduğunu savundu. Yine sırası geldiğinde söz alan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, konuşmasında, "Şimdiye kadar bu yapılanları tek parti yapabilirdi, o da ANAP'tır" dedi. Salonda, gülüşmelere sahne olan bu konuşmanın sonrasında Zeybekci, "Anavatan Partisi çok dikkatinizi çekiyor. Bunu da dikkatinizi çekmesi için söyledim" dedi.

Mehmet Yüksel, 2000-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Denizli İl Baş baskılı çakmak kanlığı'nı yapmış, 2002 seçimlerinde Anavatan Partisi Denizli 2.sıra milletvekili adayı olmuş, ancak seçilememişti. 2005 yılında Denizli Ticaret Odası Başkanlığı'na seçilen Yüksel, 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde 23.Dönem AK Parti Milletvekili seçilmişti. İl Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan, Mithat Ekici'nin yanı sıra Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Başkanı Bilal Uçar ve partililer katıldı.

ALLAH TAKDİR ETTİYSE VEKİL OLURUM

Milletvekilliği için istifa ettiğini açıklayarak konuşmasına başlayan AK Parti eski İl Başkanı Bilal Uçar, makam ve mevki peşinde koşmadıklarını söyleyerek, "Seçilsem de seçilmesem de aday olsam da olmasam da ömür boyu bu parti için hizmet edeceğim. Bizim iktidarda olmadığımız bir siyasi parti düşünemiyorum bile. Allah takdir ettiyse oluruz. Bizi kıskananlar çekemeyenler var. Ama biz yolumuza devam ediyoruz" dedi. AK Parti Milletvekili Mithat Ekici ise, muhalefetin sadece ağzında laf gevelediğini ifade ederek, "Birşeyleri kafalarından uydurup muhalefet yaptıkları sanıyorlar" dedi.

YARGI ÇOK AĞIR İŞLİYOR O YÜZDEN TUTUKLULAR ÇIKIYOR

AK Parti milletvekili Mehmet Salih Erdoğan da, CHP'nin yeni genel başkanının kendileri içinde bir anket yaptırdığını belirterek, "CHP seçmenlerine sormuş; Kılıçdaroğlu kürt sorunun niye hiç ağzına almıyor, bu sorunu çözebilir mi diye, tabiî ki kendi oy aldıkları insanların yüzde 74'ü bu sorunu Kılıçdaroğlu halledemez diye cevap vermiş. Yine başka yaptırdıkları bir ankette Kılıçdaroğlu'nun vaatleri ne kadar inandırıcı diye, yine yüzde 40'lık bir bölüm inandırıcı bulmamış. Bunu biz söylemiyoruz, onların temsilcileri söylüyor. Ama bizim belediye başkanımızın yaptıklarını soruyoruz, herkes çok inandırıcı buluyor. Demek ki güven duyuluyor" dedi.

Cezaevinde 120 bin insan bulunduğunu hatırlatan milletvekili Erdoğan, "55 bini tutuklu, diğerleri hükümlü. Hizbullah'ı serbest bıraktınız diyorlar. Tutukluluk konusunda eleştiri yapıyorlar. 10 yılda bir işi çözememişler. 10 yıldır bu dava sürüyorsa burada bir terslik vardır. Balıkesir'de bir hakim her davanın en geç bir yıl içinde çözülebileceğini söylüyor. Neden 10 yıldır dava sürüyor ve neticelendirilmiyor. Ağır işliyorlar. AİHM'ye bizi şikayet ediyorlar, çoğunda da kazanıyorlar" açıklamasını yaptı.

GARANTİ BÜYÜKŞEHİRİZ

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Başkanı Uçar'ı bu ince ve uzun yolda başarılar dilediğini söyleyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: "Büyükşehir olacağız. Bunu hak ettik. 2 ya da 3 ilçemiz olacak. Delikliçınar ve Servergazi Belediyesi garanti. 3. İlçe ise Pamukkale olabilir. Biz çoğu belediyeden büyüğüz. Olduğumuzda da her şey daha güzel olacak."

ZEYBEKCİ, KILIÇDAROĞLU'NA AĞIR YÜKLENDİ

Zeybekci, CHP'yi kastederek bazı gariplerin anket yaptırdığını da sözlerine ekleyerek, "2011 yılında kimin hükümet olacağı konuşulmuyor. 2011 Haziran ayı çok önemli. Orada tabii ki biz tek başımıza iktidar olacağız. Bunu bilmeyen yok. Sadece acaba AK Parti TBMM'de anayasa değiştirecek çoğunluğa ulaşır mı, şimdi bu tartışılıyor. Bazı garipler anket yaptırıyor. Zaten gariplerin anketlerinden de belli kimin ne olacağı. Bu partiler ve kişiler ilk önce bir kasa limon alsın ve gidip pazarda satsın. Acaba ne kadarını satmışlar, ne kadar zarar etmişler ilk önce bunu gelip eşlerine anlatsınlar. Daha sonra hükümeti yönetmeye talip olsunlar. Ellerindeki 2 koyunu kaybedenlerden ne fayda beklenir. Akılsız ve ahlaksızca konuşuyorlar. Ama biz hizmet konusunda destan yazdık yazmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.



Kategori : POLİTİKA